Crediteonlinerapide.ro logo Crediteonlinerapide.ro

Utilizare

Crediteonlinerapide.ro (denumit în continuare "Proprietarul") este proprietarul și operatorul site-ului web www.crediteonlinerapide.ro (denumit în continuare "Site-ul"). Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica sau adăuga informații și reguli referitoare la conținut și elemente vizuale pe Site. De asemenea, Proprietarul are dreptul de a restricționa accesul gratuit la Site în orice moment.

Un "Vizitator" este definit ca o persoană care accesează site-ul web (www.crediteonlinerapide.ro).

Prin accesarea Site-ului, Vizitatorul este de acord cu toți termenii Site-ului. Se presupune că Vizitatorul a citit și acceptat Termenii de utilizare.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și conținutul Site-ului, vă rugăm să nu îl utilizați!

Crediteonlinerapide.ro nu emite credite și nu reglementează condițiile emiterii acestora.

Răspunsuri specifice la întrebările Vizitatorului (cum ar fi condițiile contractului de împrumut, graficele de rambursare etc.) sunt disponibile pe site-ul împrumutătorului.

Nu suntem responsabili pentru caracterul adecvat al informațiilor de pe Site pentru fiecare Vizitator și nici nu suntem responsabili pentru informațiile furnizate de terți pe site-urile lor web.

Informațiile postate pe Site au doar scop informativ, iar Proprietarul nu este responsabil pentru deciziile sau acțiunile întreprinse de Vizitator și nu este responsabil pentru numărul de recenzii și comentarii postate pe Site.

Informațiile furnizate pe Site provin din surse de încredere și nu pot fi verificate individual.

Costurile afișate pe Site au doar scop informativ, cu excepția cazului în care se specifică altfel pe Site. Înainte de a semna orice contract, vă recomandăm să citiți în detaliu condițiile împrumutului respectiv!

Proprietarul are permisiunea de a posta link-uri către alte site-uri web pe Site, pe baza cărora Site-ul poate conține link-uri externe care informează despre serviciile oferite de terți. Proprietarul nu este responsabil pentru conținutul ofertelor terților, inclusiv pentru produsele și serviciile pe care le oferă. Site-ul nu este responsabil pentru disponibilitatea și securitatea altor site-uri web. Trebuie să știți că Termenii de utilizare și informațiile despre conținut ale altor site-uri web pot diferi de termenii Site-ului.

Proprietarul nu este responsabil pentru nicio daune (directe, indirecte sau incidentale) rezultate din utilizarea Site-ului și nu este responsabil în niciun fel pentru disponibilitatea informațiilor despre Site în rețea.
Site-ul poate conține și anunțuri publicitare ale altor terți, iar Crediteonlinerapide.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acestora sau pentru produsele și serviciile oferite de aceștia. Vizitatorul este de acord să utilizeze Site-ul doar în scopuri legale și să respecte drepturile de proprietate intelectuală ale proprietarului și ale terților.

Orice utilizare neautorizată a conținutului și materialelor disponibile pe Site este interzisă și poate constitui o încălcare a drepturilor de autor, marcilor comerciale și altor legi.

Crediteonlinerapide.ro nu garantează disponibilitatea și accesul continuu la Site și poate întrerupe sau suspenda accesul la Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Vizitatorul este de acord să folosească Site-ul pe riscul său propriu și să își asume întreaga responsabilitate pentru utilizarea acestuia.

Politica de confidențialitate a Crediteonlinerapide.ro este disponibilă pe Site și se aplică tuturor informațiilor colectate de Site.

Crediteonlinerapide.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, iar utilizarea continuă a Site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptul vizitatorului cu privire la acești termeni și condiții.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe Site sau prin e-mail la adresa info@crediteonlinerapide.ro.